fredag den 15. april 2011

Også til sidst...




... er det altid en fornøjelse, at sidde med den færdige bamse i hænderne. Hvergang jeg afslutter en elefant eller elg, syntes jeg at netop DEN er den sødeste jeg har lavet. Og hvergang tænker jeg, at jeg må få lavet én til mig selv. Men der kommer altid en forbi, og ser den og vupti, så er den videre til en ny familie.


 

Denne gang blev det 2 tullefanter, der skulle finde nye hjem. En blå og en lyserød. Den lyseblå blev afleveret personligt og modtageren blev rigtig glad og glædede sig til at give den videre. Den lyserøde er pænt sendt med PostDanmark idag, så håber lidt på, at den er nået frem i morgen :o) Meeen der er jo lidt langt til Ans, så måske lander den først mandag :o)

Og når enden er go´ bliver det en fantastisk weekend ;o)



tirsdag den 12. april 2011

I Forms kvindeløb

En kold dag i januar, sad jeg med min bærbar på skødet og fik mig forvildet ind på I Forms hjemmeside og her kunne man sørme tilmelde sig Årets Kvinde løb. Jeg blev grebet af stemningen og skyndte mig at tilmelde mig en 10 km´s rute..... MEN det viser sig nu, at jeg ikke kan komme ud og løbe den dag, da jeg skal til konfirmation :o( Jeg syntes dog, at det ville være synd, hvis det går til spilde, så hvis du vil ud og løbe den 8. maj 2011 med I Form, så skriv til mig, så kan du overtage mit nummer :o) Jeg er ret sikker på, at ruten kan ændres til en 5 km, hvis det ønskes :o)



mandag den 11. april 2011

Igang... hvornår?

Ja, som overskriften siger, hvornår er man igang med at løbe? Når folk spørger: Løber du? Siger man så Ja!, når man kun har rundet kvarteret 2-3 gange? Jeg kæmper for at komme igang, dvs. Jeg har været ude og løbe 3 dage, den sidste uge og kan mærke, at det stadig er mig, der vil have min krop ud og løbe og ikke omvendt, så i min verden, så er jeg ikke løber endnu. Men jeg er på vej :o) Jeg har haft en løbetræner (min søde kæreste) han er god til at motiverer mig og pace mig på vejen, men løb er ikke hans ynglingssport, så det ligger på et lavt plan. Det er også lidt svært at løbe sammen, når der er børn, madlavning osv. Så vi har delt os i to :D Jeg har også 1 løbebuddy.... men han løber kun, hvis jeg lokker med pandekager -gg- Meeen det er nu også hyggeligt nok. Vi skal jo løbe Holmestafetten til maj, ja dvs. hvis han kan få samlet et hold ;o)

Men løb blev det til, hele weekenden. Jeg løb 3,95 km på 28:23 min lørdag, 4,18 km på 28:56 søndag og  4,15 km på 27:09 idag. Mit mål er at løbe DHLén på under 28 min, så der er pænt langt endnu. Men viljen er hos mig, ligenu ihvertfald. Så nu må vejret gerne være med mig, så jeg kan holde gejsten :o)

søndag den 10. april 2011

Prutten

Mit i min krea verden, bor min dejlige lille søn. Og han er den fantastiske modtager af alle mine dyr og kager. Han har været hos sin far i weekenden og gik lige i dørken, da han blev lagt i seng. Jeg skulle egentlig bare lige ind og se, om han var faldet i søvn. Og mit hjerte smeltede. Han har det mest fantastiske sovehjerte og sover med den største ro i hjertet <3
(sjovt, det er først når billeder kommer op stort, at jeg kan se, at han sover med  øjnene på klem :o)



Romkugler

Da mine mini cupcakes gik i vasken, var jeg egentlig bare parat til at smide dem ud. Men kæresten mente absolut ikke, at man smider kage ud (mislykket eller ej :o) Så de blev pakket i en plastikpose og lagt til side. Lige indtil i morges, så slog det mig..... Romkugler, det måtte jeg da kunne få ud af dem.
 Så jeg hev posen frem og skrabede al kagen ud af de små minimuffins. Det tog lidt tid, men tilsidst lykkedes det.

Så blev der tilføjet lidt af alt det gode
også blev der æltet og æltet og æltet.
 
Og med hjælp fra lidt fødselsdagskrymmel og en pose kokosmel, blev det til små romkugler :o) I morgen bliver de smidt forbi børnehaven - til pædagogerne, de skal også have lidt påskønnelse indimellem :o) 

torsdag den 7. april 2011

Den kedelige del...


Jeg elsker at hækle. Bamser til børnene, gaver til venner og bekendte, en top til mig selv eller en blondekant til min kjole. Men fælles for det hele er, at når selve hæklearbejdet er færdigt og det skal
afsluttes, så er min gnist slukket. Hæfte ender, sy sammen og fylde ud... Jeg gider det bare ikke.

 Derfor har jeg denne smukke tullefant liggende og vente på, at jeg får taget mig sammen (og da Sussi skal bruge den lige om lidt, så kan det ikke vare så længe, men du forstår nok min pointe :o) Og hvad er det så jeg gør, istedet for at færdiggøre tullefanten?


Jeg starter da bare den næste ;o) Så nu er der en tullefant undervejs til Signe :o)
Og nej, bare rolig jeg er overhoved ikke færdig med hverken sjalet, blondekanterne, taskerne, kjolerne eller alle de andre ting, jeg godt kunne tænke mig at se færdige :o)







onsdag den 6. april 2011

Se min kjole


Jeg har syet en kjole og i det store hele, er jeg ganske godt tilfreds.... Meeen... (sjovt som der altid er et "men" -gg-) Jeg er slet ikke tilfreds med de rullesøm, jeg har fået lavet på ærmer og i bunden af kjolen. Derfor fandt jeg ud af, at jeg måtte sy en blondekant på. Det ville også give kjolen et mere feminint look. Også så er jagten gået ind, men men men, at finde en pæn chokoladebrun blondekant, er slet ikke bare sådan lige at opdrive. Også tænkte jeg, fuck det, så hækler jeg den bare selv.... og igen, måtte jeg løbe forgæves. For chokoladebrunt tråd/garn hænger heller ikke på træerne. Så jeg fandt på en løsning, jeg håber bliver godt :o)








Her er starten og hvis det kommer til at spille sammen med kjolen, så skal der hækles 2 x 66 cm til ærmerne og 186 cm til bunden.

Øv, hader når det mislykkedes...



Ja, nu har jeg læst på en anden blog, at depressionen huserer blandt blog-læsere pga. præstationsangst. Selvfølgelig elsker jeg at vise de ting frem jeg laver og gerne dem jeg laver gentagende gange. Men jeg syntes tilgengæld også, I skal have lov til at se, hvor galt det nu engang kan gå.
Jeg har jo været fordi Århus hos min dejlige søster, og fik de lækreste mini cupcakes. Jeg har så fået lokket opskrifterne ud af hende (de står nemlig helt tilfældigvis på hendes blog ;o) Også gik Prutten og jeg igang.
Jeg fandt nogen gamle Petitfour forme i skufferne (syntes jo bestemt ikke det var nødvendigt at suse i Specialkøbmanden, bare for lidt papirforme) og gik igang med at lave dejen til både chokolade- og nøddemuffins. Vi hyggede os gevaldigt og de små muffins røg i ovnen.

Meeeeen, så begyndte katastroferne... først kom de ud af ovenen.....
¨

.... og kønne og luftige er de jo ikke ligefrem blevet. Næste katastrofe indtraf, da de skulle smages... for muffin´sne hang fast i formene. Så de er fuldstændig umulige at spise (med mindre man bider kagen af papiret). Så mit første forsøg med mini cupcakes, er erklæret mislykkedes.

Dog er der lidt solskin i mørket. For jeg lavede 2 slags og nøddemuffin´sne blev ganske okay. De er også nemmere at få ud af formene.


Så jeg må på den igen, købe de rigtige forme og måske skrue lidt ned for varmen :o)