mandag den 27. februar 2012

Overspringshandlinger igen igen igen :)

Ja, det er ikke mange indlæg det bliver til i disse dage... uger ... ja måneder... hoved er fyldt med mange tanker, de der tanker der fylder alt alt for meget. Men derfor er der stadig plads til at glæde andre :) Og derfor røg denne søde tullefant afsted for at glæde en kommende verdensborger (ja og hans mor :)
Der bliver dog stadig flittigt strikket på tunikaen til søde veninden og en dåbskjole venter pænt på mere garn, så den kan blive klar til de nye familiemedlemmer i det Norske :) Og løbeskoene bliver også luftet flere gange om ugen, så det er ikke af kedsomhed, der ikke er så mange indlæg, mere motivation og inspiration... men bare rolig, den skal nok komme igen :)
Kun 25 cm tilbage :)

4 kommentarer:

 1. Nogle gange er energien bare ikke som den burde være - jeg er ved at lære jeg skal anerkende og acceptere at jeg ind i mellem ikke kan alt det jeg gerne vil......

  Fine projekter du har gang i... den tunika ser spændende ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er den ikke. Det er bare så svært at accepterer. Men jow den skal nok komme retur -s- gerne mere end et par timer af gangen -g-

   Jow, den er sååå fin og er desværre blevet tændt på en selv -s- Men gider ikke lave en til -gg- Men lad os se, måske med lidt ændringer :)

   Slet
 2. Vi bestemmer ikke altid selv over vores energi. Håber du får den tilbage :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis -s- Det kan bare være svært at accepterer, men tager blot en dag af gangen :)

   Og den skal nok komme retur -s- Jeg skal jo have lidt flere kilometer i benene :)

   Slet