mandag den 19. november 2012

Mine løbeindlæg holder flyttedag :)

Jeg har gjort lidt op med mig selv, om mine løbeindlæg egentlig har så stor interesse her på siden. Selvom det er en stor passion for mig, er det ikke sikkert, at I også syntes det er interesant læsning :)
Så derfor jeg har besluttet at mit løb skal have sin egen blog. Så hvis I ønsker at følge med der også, så kan I fange mine ord lige her.
Det sidste overskudsagtige løbebillede her på bloggen... for nu ;)

2 kommentarer:

 1. Lyder som en god ide med bloggen,den vil jeg gerne følge:0)Jeg er imponeret af dine præstationer,men vigtigst af alt,er det jo at du er glad for det:0)
  Jeg løber også(på motionsplan)og slet ikke så lange ture som dig,men ja,jeg nyder også turene:0)
  kh.Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laila,
   tak tak, det glæder mig, at du syntes om ideén. Så håber jeg, at jeg kan leve op til forventningerne :)
   Du kan tro jeg er glad for mine præstationer, især fordi de ikke var målet til at starte med. Hele grundlaget for min begyndende løberi, var jo motion. Men jeg er svært nem at lokke til at hoppe med på udfordringer. Så jeg tilmeldte mig et par løb over sommeren, så jeg havde noget at holde mig op på. Og det tog en smule om sig, for jeg må indrømme, at det gav mig et kick at løbe de løb. Så pludselig var jeg tilmeldt et halvmarathon, som jeg slet ikke havde trænet mig nok op til. Men stædighed og massiv opbakning hjemmefra gjorde, at jeg kom igennem. Og DET gav mig blod på tanden efter mere :)
   Kh Heidi Clara

   Slet