lørdag den 15. december 2012

Det røde puslespil ...

Jeg ved ikke om I kender det, men jeg sad i sofaen sidste weekend og kiggede på Ecouture by Lund´s kjoler, da jeg er en lille smule forelsket i deres designs. Herefter glanede jeg helt væk i julefilm og da slog det mig.... allesammen har fine røde kjoler på, når det er jul. Enten en, der er den faste julefest kjole, kjolen til juleaften eller os har de bare flere at vælge i mellem. 
Og der fik jeg ideen, jeg vil da også have den der søde fine kjole, jeg har på til jul, kun fordi det er jul og kun fordi det er den bedste kjole at have på. Men... de hænger jo ikke på træerne og den model jeg er forelsket i, er der ikke i rød (og jeg ville nok også købe den i sort, så de kunne bruges liiidt mere, end blot i december mdr. ;) 
Og så slog det mig, at jeg vidst have et Onion mønster liggende på en sommerkjole, jeg aldrig havde fået taget hul på. Jeg fik åbnet mønstret og luret lidt på det. Herefter gik jagten på noget knald rødt hørstof (helst) og lidt organza og blonde. Jeg fandt det jeg ville have og det blev vasket på behørigvis.

I onsdags blev mønstert pænt klippet op og ændret lidt, da jeg selvfølgelig har lidt forbedringer til modellen (Og nej, jeg har ikke en skid forstand på at ændre mønstre, sy osv. men hvis jeg kan få den kjole jeg vil have og gemme pengene til den originale kjole, så gør jeg gerne et forsøg ;) Så i dag har jeg gjort krav på ungernes værelse, da det er dem der har den største gulvplads i lejligheden. Og der er blevet tegnet, lagt til, trukket fra og klippet, så nu har jeg et fint rødt puslespil, der venter på at blive samlet. Jeg går udfra, at jeg starter i aften, så må vi se, hvor langt jeg når :) Men spændende bliver det :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar