fredag den 14. juni 2013

En trøje .... ud af 4 :)

Den er jo helt gal. Jeg har jo afsluttet et stort projekt, uden at dele det med jer! Den er jo helt gal. Bare fordi man har arbejde, familie, løbetræning, diæter og forældremøder at gå op i, så kan man da ikke bare negligerer sin blog, undskyld piger, jeg skal prøve ikke at gøre det igen ;)

Men hvorom alting er, så fik jeg strikket min nye trøje færdig. Altså det vil sige, at det tog et par gange, at få den færdig. Jeg har nemlig, efter 2 trøjer, erfaret at jeg har rimelig brede skuldre. Dvs. uanset hvilken opskrift jeg strikker efter, så skal jeg tillægge minimum 6-7 cm i ærmerne. Lyder det af meget? Jeg blev ihvertfald pænt overrasket over, at det var så meget, men færdig blev den og jeg blev happy happy :)
Her er det færdige resultat, det syntes jeg, at jeg er sluppet rimelig godt fra :)


Så mangler jeg blot de sidste 3 trøjer, så er alle glade ;)

5 kommentarer:

 1. Wauw - den er vildt flot - er helt vild med mønstret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark :) Jeg er også super glad for den, selvom jeg ikke har haft mulighed for at have den på endnu :( Men det kommer med alle de lune aftener, der venter :)

   Slet
 2. Supersmukt resultat.
  Hvad hedder opskriften? Dejligt mønster.

  Held og lykke med de andre 3!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej ettej,

   den er fra www.garnstudio.com og er design 80 - 12 :) Det er nemlig et super dejligt mønster :)

   Tak tak og god fornøjelse ;)

   Slet
 3. Og jeg har valgt Kreta garn fra Stof2000. Jeg syntes de bliver alt for varme og tunge i uld, men Kreta garnet er helt perfekt :)

  SvarSlet