torsdag den 17. november 2011

Fremkaldelser...

Jeg indrømmer... jeg er absolut ikke god til, at få fremkaldt billeder, på trods af at jeg ELSKER at suse rundt i gamle albums :o)
Men jeg har altid fået fremkaldt mine billeder det samme sted på nettet. Det var hurtigt, effektivt og billigt. Men er de blevet til et andet firma, en anden hjemmeside og jeg har slet ikke tålmodighed til dem og min autistiske hjerne, vil bare have det, som den plejer :o(
Nu nu spørger jeg så jer, hvad bruger I, når I skal have fremkaldt billeder? For jeg vil så gerne have billeder fremkaldt her til dec mdr. :o)

Kom frisk og del din billedpusher med mig :o)

5 kommentarer:

 1. Føtex... God kvalitet, billig og hurtig levering/afhentning i nærmeste butik:-)

  SvarSlet
 2. Hvis din tidligere billedpusher er den samme som min, er jeg helt enig! De er ikke særlig gode længere... øv øv... Så leder også efter en ny!

  Har også hørt før at føtex skulle være gode... måske man skulle teste dem, der er trods alt ingen porto på :D

  SvarSlet
 3. Fie: jeg har haft prøvet Føtex´ før og selvom der blot var tale om en misforståelse, så havde jeg en gevaldig dårlig oplevelse (er betød 600 fremkaldte billeder i forkert størrelse!!) Så jeg er ikke så hooked på Føtex igen.

  MilAsBaNdilas: Det er det og jeg kan slet ikke få det til at fungere. Nu har jeg prøvet foto.com, så afventer lige og ser hvordan de ser ud :o)

  Hav en dejlig eftermiddag / Heidi Clara

  SvarSlet
 4. foto.com er jeg yderst tilfreds med, samler 1000 billeder ad gangen og får dem fremkaldt hos dem, der opnår man nemlig den største rabat og billederne er flotte og hurtigt leveret.

  SvarSlet
 5. MOJ: Det var dejligt at høre :) Er os lidt spændt på at se billederne, inden jeg bestiller det store læs :)

  SvarSlet