fredag den 27. januar 2012

Nye sko skal der til :)

Jeg har tidligere været typen, der købte alt udstyret FØR jeg overhoved fik meldt mig ind i træningscentrene (kender du det?) Men med mit løb har det været anderledes. Jeg ved ikke hvorfor, men det er ligesom om, at når jeg først har haft hele udstyret, så var der ingen motivationsfaktor for mig længere. Men gennem årene ( = 3 1/2 år) har jeg opbygget et lille lager af løbebukser og bluser, men skoene har jeg bibeholdt, for så meget har jeg trods alt heller ikke løbet. Men NU skulle det være. Jeg har fået godt fat i motivationen og det er indtil videre blevet til, 12 løbeture siden 5. januar, 38,68 km, 4 timer og 14 min, jeg har forbedret min coopertest med 420 meter, så ja jeg syntes at mine 3 1/2 år gamle sko, trængte til en upgrade :) Og her er de så, et par cool Nike sko, der kan synkroniserer med I-what-ever, hvis man køber den lille dims til -gg- Så Asics pigen er blevet til en Nike pige -gg-  Så nu håber jeg at de er fantastiske at løbe i :DSå nøj hvor jeg glæder mig til at spænde dem på fødderne i morgen og indtage Dammeren..... OG engen ;)

4 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine, har selv sidst dag jeg købte zumbasko købt Nike, selv om jeg jeg altid har købt asices til sport, men der er røget ud og er skifte til Nike og Ecco som og er super sports sko. go løbetur du er for sej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, jeg glader mig os til turen senere :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak :) Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal syntes om dem endnu. Syntes ikke de er så ... hmmm "hoppende" som de asics jeg havde før... Men de skal jo selvfølgelig lige løbes til :) Men jow, super fede i design -s-

   Slet