lørdag den 14. april 2012

Tomatplante forsøget

Så skal det prøves, at lave mine egne tomatplanter. Det er absolut ikke noget jeg har kastet mig ud i før, men lidt inspiration fra en kær kollega og en bakke overmodne tomater, gjorde mig modig og nu ligger frøene og tørrer, så jeg kan smide dem i jorden. Spændende spændende -ss- Fortsættelse følger.....


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Det er faktisk meget nemmere bare at lægge en skive tomat ned i en potte med jord og så dække den med lidt mere jord.
  Så kommer der små tomatplanter op som du kan prikle ud i separate potter og senere plante ud.
  Men du skal i gang nu! :-)

  SvarSlet
 2. Griner, kan man det? (ja, altså selvfølgelig når du siger det :-) Men vi fik puslet lidt, prutten er nemlig med i projektet :-)
  Men det prøver jeg lige i nogen andre kopper :-)
  Fortsættelse følger.....

  SvarSlet
 3. Fedt projekt - vi skal i gang med at have tomatplanter, når vi får vores nye lejlighed i maj måned. Hvordan har du gjort?
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik :) Men det går vidst ikke så godt. Der er ikke skyggen af en spire... tror jeg må prøve Meretes forslag. Men jeg har bare skåret frøene fra en god blomme tomat jeg godt kan lide. Tørret dem lidt og smidt dem i lidt jord :) Men skal lige have prøvet bare at skære en tomat i skiver og ligge i :) Om ikke andet, er det hyggeligt at prøve :)

   Slet