lørdag den 30. juni 2012

Jeg måtte lige....

... se hvordan farven ville se ud, når den blev strikket (sød undskyldning ik ;) og det ser jo fedt ud :)
Og som nogen måske husker, så havde jeg en liiiille smule start udfordringer, da jeg lavede min venindes tunika, men øvelse gør mester og denne gang var alle mærker på plads i første hug. Lektien her er, gør som der står i opskriften, også selvom det ikke umiddelbart giver mening.... det kommer efterfølgende ;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Super lækker farve. Og er vild med det mønster. Meeeen der går lidt før jeg tør gå i kast med det. Har hørt flere "grumme" historier om det.;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey Lea,
   Lige når man læser opskriften, så kan den godt virke skræmmende, MEN det er de første 7 rækker der er de "sværeste" dvs. række 1, 2 og 3 er kun ret eller vrang masker. Række 4, er den du skal holde tungen lige i munden på, for her sætter du mærkerne til hele blusen (du strikker den oppefra :) og række 5-7 og også kun ret og vrang masker :) Herefter er det bare at strikke derudaf med udtagninger :)
   Hvis ud har mod på den, vil jeg gerne hjælpe dig. Så du har direkte hotline hjælp :) Når du er efter 4. og 5. række, så kører du bare derudaf :)
   /Heidi Clara

   Slet