Men men, der var også tapas og meget af det, for det kan godt være jeg kan lave mad, men beregne portioner, er ikke min stærke side, så der var rigeligt :o)
Der var sorte og grønne oliven (med hvidløg i), bruchettaer, hvidløgsmarinerede tigerrejer, krydrede kødboller og grisinier.
Asperges svøbt i parma, marinerede champignons og stegte chorizopølser. Små toast og oliventapenade.
Melon i skiver, rød og grøn pesto, mozzerellakugler svøbt i 2 forskellige slags pølser og marineret kylling, cheddarost og mozzerella ost i tern.
Der var så meget tilbage efter fødselsdagen, at vi fik tapas til frokost om søndag og til aftensmad om mandagen... mums :o)
Rester behøver ikke være en dårlig ting :o)
Det smagte såååååååå godt ... specielt dagen efter.. og efter ... og efter... Uuuhmm...
SvarSletJeps, det smagte nemlig godt... kunne man godt vænne sig til :D
SvarSletDet var super lækkert det hele - kommer gerne forbi til tapas en anden dag. :o)
SvarSletSmiler, det er ingen kunst at lave god mad, når man har en så inspirerende veninde, der kan give langdistancehjælp :o)
SvarSletOg jeg inviterer gerne en anden gang :o)