torsdag den 14. juli 2011

Færdige sommerferie syslerier

Så blev de fyldte og syet sammen. Og så er de lige pludselig lidt sjovere at se på :) Det er godt at man ikke knokler derudaf i ferien, men tager det stiiiiille og roligt ;o) Men min to-do-liste er stadig lang, så jeg nørkler videre :o)4 kommentarer:

 1. De er simpelthen så søde. Hækle har jeg ikke lært men strikket elefant er det da blevet til.

  SvarSlet
 2. Tak tak for roserne -s- Jeg er også super glade for dem og elsker at alle mine unger stadig syntes det er dejligt med hæklede dyr (selvom de ældste er 11 og 12 år)
  Jeg startede også med at strikke, men nu er det mest hæklerierne der bliver lavet -s- (det går hurtigere ;o) Jeg var lige ved at byde dig på kaffe og et lyn-kursus, men så hvor du boede henne ;o)

  SvarSlet
 3. Ja det var en skam, det kunne næsten ikke være længere væk. Det er desværre ikke så tit vi er på de kanter, æv kunne ellers have været hyggeligt

  SvarSlet
 4. Jow :o) Men har du ikke en lille garnforretning i nærheden af, hvor du bor? Jeg lærte godt nok at hækle/strikke som barn, men da jeg skulle have genopfrisket det, fandt jeg en lille garndame nær hvor jeg boede og hun lærte mig en hel del :o)

  SvarSlet