fredag den 8. juli 2011

Kagen til 2 søde mennesker

Så blev jeg endelig færdig. Jeg havde lovet at lave en bryllupskage til min venindes fætters bryllup. En dreng jeg har kendt, siden han var helt lille (uha... hvor blev man lige gammel der -g-)
Tidspres var der rigeligt af, eftersom vi kom hjem fra ferie i tirsdags og den bliver afhentet her om 1 time. Men alt i alt, så syntes jeg at jeg er sluppet okay fra det -s-
Det færdige resultat vil jeg vente med af afslører da den ikke er afhentet endnu, men et lille smugkik, kan I da godt få :o)


Som det trænede øje måske bemærker, så ligger der en udfordring i luftfugtigheden, men jeg håber at det går alligevel.
Hav en dejlig fredag allesammen.


4 kommentarer:

 1. Hold da op... Det ser meget lovende ud :o) Jeg glæder mig til at se den live og ikke mindst nuppe et stykke af den :o)


  Ps. Du (vi) er ikke gamle. Fætter har glemt at fortælle at han er blevet voksen, så i princippet er vi bagud ;o) (lyder meget godt ikk'?)

  SvarSlet
 2. Smiler, Moster Gitte, Anders og Tulle så heller ikke helt utilfredse ud ;o) (men lettere overraskede over vægten -gg-)

  Ps. du har så evig ret, det er helt klart en forklaring jeg kan bruge :D

  SvarSlet
 3. Det var en super lækker kage, og den fik mange komplimenter *ss*

  Knus

  SvarSlet
 4. Tak min søde veninde, det glæder mig at høre. Det er altid med hjertet lidt i halsen jeg sender en kage ud af døren. Man ved jo aldrig hvordan det ender -gg- Men godt den faldt i god jord :o)

  SvarSlet