fredag den 19. august 2011

Blogtræf i DesignKartellet

En helt igennem hyggeligt aften, hvor der blev drukket kaffe og the, spist kager, hæklet, strikket, nørklet fine kort og snakket og snakket og snakket. Det var super hyggeligt at 13 kvinder forskellige steder i deres liv, forskellige baggrunde og fra forskellige miljøer helt naturligt kunne samles og en lidenskab... kreativitet. Om det var hæklenålen, strikkepinden eller kortfremstilling, så kunne man mærke, at her var noget der gik på tværs af folks forskelligheder og hvor var det dejligt befriende.
Dog havde jeg en ting jeg skal have lært til næste gang... min koncentrationsevne var tilsyneladende blevet liggende i bilen, så jeg tror aldrig jeg har talt mine strikkemasker SÅ mange gange. Jeg sidder næste hver aften og kan både se fjernsyn, tale med kæresten og blogge på engang. Men strikke efter opskrift og tøsesludre med 12 andre kvinder, det må jeg have trænet lidt mere i -gg- Så råb højt næste gang der skal hygges, for jeg er klar :o)
Her pakker jeg så maskerne sammen og vælger hæklenålen istedet for :o) (billedet er venligst lånt hos Kirkesjov)

3 kommentarer:

 1. Hehe måske var snakken med Krea-kvinderne mere interessant end snakken med kæresten og fjernsynet. ;-) Tak for sidst.

  SvarSlet
 2. Tak for en hyggelig aften :-)
  Jeg ved ikke, om du har læst mit indlæg om krea-aftenen men min hentydning til mange-gange-tællen-masker var faktisk møntet på dig.
  Du fik godt nok talt op mange gange, lagde jeg mærke til ;o)

  SvarSlet
 3. Hey Lea. Griner, tror det var mere den "nye forstyrrelse" i forhold til vanerne -s- Også behøver jeg ikke kigge på min kæreste hele tiden, mens jeg strikker. Hvorimod jeg syntes det er uhøfligt ikke at se på folk, når jeg taler til dem :o)
  Merete: Jeg fangede den godt og følte mig os lidt dum til sidst, for jeg kunne slet ikke samle mig om de åndsvage masker -g- Men syntes jo det var så hyggeligt, at jeg fandt hæklenålen igen :o)

  SvarSlet