fredag den 12. august 2011

En venskabskage

Hjemme hos os er det mig der bager kager. Men idag, blev jeg taget indenom. Min kæreste og bonuspige, havde sneget sig i køkkenet mens jeg var på job og fremtryllet denne kage.

Og til forskel fra mig, som ikke kan lave noget uden en opskrift (jeg er ikke den eksperimenterende type :o) Så finder de ud af de kan lide og laver en kage efter det -s-


Så de har opfundet den mest fantastiske creme, nemlig Snøffelcreme :o) Fyldet er vindruer og marshmellows og lidt almindelig kagecreme er der også blevet plads til -s- Og ved I hvad.... Den smagte fantastisk :o) Så det er ikke sidste gang de får lov til at "bage" til os andre :o)

Hav en fantastisk weekend / Heidi Clara

7 kommentarer:

 1. Lyder lækkert, håber at der er et lille stykke til os imorgen!!

  SvarSlet
 2. Tak for dine kommentarer på min blog balles bazaar. Du kan godt glæde dig til topstykket. Mange ret masker og bare derudaf. Jeg er mægtig glad for min. Med hensyn til kage lyder det som en meget interassant kombination, men hvorfor ikke?
  Rigtigmgod weekenden til digmog dine.

  SvarSlet
 3. MilasBaNdilaS: Jeg kan ikke love noget, pt. er der en kvart kage tilbage, men jeg bor jo også i KageØreHuset, så no promises :o)

  Balles Bazaar: Selv tak, var bare dejligt at se den "på" -s- Det gav et bedre indtryk -s- Jeg syntes den driller i de første 8 rækker, så det har jeg pillet op igen, men tror jeg har luret den, så vi prøver engang mere -s-
  Og ja, kæmpe sjov kombination -gg- Manden er kæmpe stolt :D
  Tak og i lige måde til dig :o)

  SvarSlet
 4. mmm lagkage, det tror jeg også snart at vi skal have, måske skal den være inspireret af jeres...

  http://missionidealvaegt.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Lige præcis. Jeg laver aldrig lagkager, simpelthen fordi jeg er elendig til det -gg- Men min kæreste kaster sig bare ud i det :o) Og ganske vellykket endda -s- Vi spiste ihvertfald resten idag og mums siger jeg bare :o)

  SvarSlet
 6. Dejlige mennesker du har i dit liv :)

  SvarSlet
 7. Rie: Det kan du tro. De beriger mit liv herdag :o)

  SvarSlet