fredag den 19. august 2011

Verdens Bedste Moster

Min søn har verdens bedste moster.... se selv hvad han fik af hende idag.....
'
Så glad blev han, da han skulle vise den frem derhjemme. Vi havde faktisk aftalt, at vi først skulle hænge den op i morgen, når vi havde spist morgenmad. Men hans begejstring var så stor, at vi liiiiige måtte se hvordan den ville tage sig ud på dens plads.

Og han er en meget stolt og glad dreng. Og hans begejstring og beundring for sin moster er ikke blevet mindre efter iaften :o) We love you Antie Pantie :o)
Men det er vel heller ikke så underligt. Det er fantastisk når man kan glæde sine børn, nevøer og veninders børn, med noget man har lavet selv. Fantastisk :o)

2 kommentarer:

 1. Sikke et skønt billede, man kan ligefrem mærke ud gennem skærmen hvor begejstret han er :) Og hvor jeg dog forstår ham, det er en rigtig flot ranke som passer super godt lige der på hylden :)

  Hilsen Camilla
  (og jeg har aldrig fået skrevet tak for din billedhjælp til farveskift i hækletøjet, jeg har skrevet med dig over mail omkring det, men har nu konstateret at jeg gør det helt rigtigt, skønt :) )

  SvarSlet
 2. Hey Camilla,
  Tak. Jeg syntes jo altid jeg kan se, alle hans følelser og sindsstemninger i mine billeder, men det er jo ikke altid at andre også kan se det :o) Så dejligt at jeg fik fanget hans rette udtryk :o)
  Og dejligt, at du forstod hvad jeg mente. Det fik mig til at lave en DIY her på siden, så man også kunne se det i billeder -s- Og dejligt at høre, at mine ord fungerer i praksis også :o)

  SvarSlet