tirsdag den 2. august 2011

Børnenes værelse # 1

Da vores børn tog på ferie, fik jeg en fantastisk idé... Ungerne skulle have noget fornyelse og bedre struktur på deres værelse, så de bedre kan rydde op efter sig (Det lyder godt og jeg tror på det :o) Så jeg fik overtalt kæresten til lidt omrokering derinde. Jeg vil gerne indrømme, at jeg elsker når min søster har fundet et loppefund og malet det om og er ret misundelig på de ting, der pryder deres hjem. Men jeg erkender også, at hvis jeg endelig kom afsted og fik loppet mig til nogle fed møbler, ville jeg med ret stor sandsynlighed IKKE få dem malet og gjort lækre. Så jeg klarer mig med Ikea. Jeg elsker Ikea for deres mangfoldighed, farver og opbevaringsmuligheder (de har også masser af ting, jeg absolut ikke er til, men man kan ikke elske det hele ;o) Så med lidt billedhylder, en hvid magnettavle (de ælsger magnetter) 2 hylder med kroge under, 2 bordlamper og et krokodillespejl, kan de godt se at komme hjem igen, for vi er SÅ klar, til at se deres reaktion.
Vi er dog ikke helt færdige endnu, der skal 2 knager op, på hver sin side af spejlet og jeg venter på 2 rækker med vimpler, der skal hænge rundt om hylderne. Men indtil videre, er jeg ganske tilfreds med resultatet.
Og I må undskylde billedes kvalitet, da det er taget med min mobil :D

4 kommentarer:

 1. Hej med dig..
  Jeg er helt ny herinde i blogverdenen, men faldt tilfældigt over din spændende blog som har tilladt at melde mig som fast læser af ;-))) Jeg glæder mig til at følge med...

  SvarSlet
 2. Hej Canika og velkommen til min blog -s- Du skal være så velkommen til at følge med :o) Hilsen Heidi Clara

  SvarSlet
 3. Jeg er også ret vild med IKEA - vi bor bare såååå langt væk fra en.. Det seneste år har vi dog både købt køkken, bryggers og adskillige møbler i IKEA - og alligevel kan jeg godt snart tage afsted igen.

  Det bliver såå fedt at se deres reaktion på det "nye" værelse! Dejlig overraskelse!

  SvarSlet
 4. Hej Tina, jeg bor lige præcis 13,3 km til Gentofte og 16,1 km til Tåstrup, så jeg er en glad pige :o) Jeg syntes de har mange ting, der slet ikke falder i min smag. Men når jeg ser rundt i mit hjem, så er der faktisk mange ting derude fra :o)
  Og ja, det bliver så vildt, at se deres reaktion :o)

  SvarSlet