søndag den 30. oktober 2011

Lykkeposer fra Panduro

En sød kollega (som jeg vidst har fået skubbet lidt til, sådan ren kreativt :o) havde købt lykkeposer i Panduro og der havde været forskelligt, bl.a. fimo. Så mig afsted, da jeg godt kunne tænke mig at lege lidt med fimo.
Så det var med stor spænding at vi flåede de 3 poser fra hinanden -s- Men men, der var ingen fimo i dem. En hel del påskekyllinger, små røde træperler, lidt smykketing osv.
Men Prutten havde kastet sin kærlighed over kyllingerne, så dem fik han lov til at gå igang med :o)
Først skal de allesammen males hvide (fordi påskekyllinger er hvide og ikke gule??) 
(Læg mærke til, at han har stillet alle de små kyllinger, på hver deres midte i blomsterne -gg-)

Koncentrationen er høj, når der skal limes.

Og stoltheden er stor. Prutten mener bestemt at påskekyllinger skal op til jul :o) 

4 kommentarer:

  1. Total... og det er drengen der har svært ved at koncentrerer sig?? Han har lavet alle 8 uden at pive, uden "jeg gider ikke mere" tværtimod, så ville han gerne lave flere. Så turen har været forbi panduro idag, og købe en juleæske :o)

    SvarSlet
  2. For sejt - hold op hvor er han koncentreret på billederne, og hyggeligt med hans skønne blomster system ;) og selvfølgelig skal de da frem og pynte hurtigst muligt, med smart trick at du nu har købt en julet æske :)

    SvarSlet
  3. Uglemors verden, du kan tro han var koncentreret og han hyggede sig. Og stoltheden bagefter var bare fantastisk :o) Jeg har købt 1 pakke i panduro til julenisser, men fandt faktisk flere forskellige pakker i Netto, til en væsentlig anden pris, så de røg lidt lidt mere i kurven ... igen .. -gg-

    SvarSlet