torsdag den 6. oktober 2011

Også kom der lidt billeder -s-

Ja, jeg mangler stadig et overførselskabel til mit kamera, men jeg har lavet en lille overspringshandling (istedet for at lede efter det :o) Så derfor kan jeg vise lidt alligevel -s-

En tullefant med matchende hagesmæk - til en veninde

Så fluks igang med den næste - og sidste - tullefant i denne omgang. Den er bestilt i Kenzo-farver - så har jeg også lært hvad det er :o) - Men derefter bliver der sat fokus på mine egne projekter OG MIN LÆSNING :o)

6 kommentarer:

 1. Super fede billeder og lækker hagesmæk! Tiny er begyndt at lege med sin :D

  SvarSlet
 2. Tak tak,d et er super svært, når jeg ikke har så meget lys i min lejlighed. Så jeg kan ikke få den rigtige hvide baggrund, men sådan er det bare :o)
  Og dejligt at den er begyndt at blive interessant :o) De er jo også søde :o) Overvejer om jeg skal lave en til mig selv, så jeg har en.... :o) Har faktisk overvejet at lave et af hvert dyr til mig selv.... meeeen, det bliver nok aldrig til noget -gg-
  Ses lige om snart til miniblogtræf ;o) Har du goodiebags med? :D

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde, dine hæklede sager. Og farverne er SÅ skønne.

  Har du fået pakke?

  kh Pia

  SvarSlet
 4. Hvor er det blevet fint:-) Sikke heldig din veninde er...

  SvarSlet
 5. Pia: tak tak for de søde ord :o) Og ja, min kæreste var hjemme idag, så jeg fik en fiiiiin pakke i stedet for en post slip :o) Og jeg er jo helt overvældet :o) Tak søde Pia. Jeg har lige et indlæg jeg skal have lavet færdigt, så kommer der et mere ;o)

  Maja: Tak -s- De faldt vidst også i rigtig god jord :o)

  SvarSlet