søndag den 9. oktober 2011

# 2 En solskinstur i København * * Advarsel ... meget tekst og billedspam * *

Så skulle jeg lige forbi Larsbjørnstræde, fordi jeg ville se, Butik NØ, men inden jeg nåede så langt, opdagede jeg en anden butik..... BÅNDSALONEN. Først så jeg hatte, så fjer også silkebånd og så var min nysgerrighed vakt, så ind med mig -g-
Hatte, fjer, silkebånd, blondebånd, perler, palietter... hvad kan jeg sige.... HVOR FANDEN VAR DEN BUTIK, DA JEG SKULLE BRUGE CHOKOLADEBRUNT BLONDEBÅND!!! - ja ja ja, i Larsbjørnsstræde -gg-


Her er blonde- og kantebåndene... og det var ikke engang allesammen han havde fået frem...

Lige en smule på ruller....

Også alt det chokoladebrune... bare for at drille mig, er jeg sikker på -g-

Lidt mere bånd, hatte, perlet osv. osv.

Og fjer... man skal da have fjer :D

Fantastiske farver
 OGSÅ kom turen til Butik NØ, igen blev alle forventninger indfriet. En lille butik, men sprængfyldt med farver, inspiration, æsker, tapeter, tæpper, bogstaver, smykker og meget mere.

Tæpper udenfor

Kageopsats ned spændende sager på :o)

Hele endevæggen

Æsker, tæpper og puder

Fede lampeskærme, æsker og maskingtape

Æsker, notesbøger, bogstaver osv.

Mapper, lamper, tape, skærme, jamen altså jeg kunne jo have købt et hele med hjem -gg-
Også liiiige et par stager under bordet.
Et lille mekka af inspiration, hvor man virkelig skal holde øje med, at man får set i alle krogene, for der er meget :o) Også var der jo betjeningen.... Smil, imødekommenhed og en lille snak. Det er jo bare så skønt, når man støder ind i sådanne mennesker.

Nu syntes jeg, at jeg var ved at være fyldt med indtryk, så nu skulle turen gå hjem ad. Jeg gik tilbage af Larsbjørnsstræde og fortsatte ned til Vandkusten og ud af min øjekrog så jeg et nøgle garn og vidste, at min tur ikke var heeelt færdig alligevel, for se her.... Må jeg præsenterer: Sommerfuglen

Se lige engang... garn, knapper, hygge og orden :o)

De sødeste små knapper

Og se... julekager :o) De skriger jo på en juletrøje -g-

Og garn, i flere lag. Og masser af inspiration i midten

Knapper igen, denne gang i keramikOgså disken, fyldt med inspiration

Alle disse små glas er fyldt med knapper.... og se....

... Er de ikke bare fede :o)

Et helt hjørne tilegnet jul... og læg mærke til, hvordan der er kommet plads til stof under bordet ;o)
Jeg måtte virkelig beherske mig for ikke at falde i og købe hele butikken, men jeg lykkedes at kun komme ud med nogen små knapper -gg- Men det er helt sikkert, at jeg må en tur forbi igen, for der ligger mange kommende projekter gemt dernede.
Og igen, en fantastisk imødekommenhed, man bliver mødt med. Det var simpelthen bare en dejlig oplevelse.

OGSÅ skulle jeg os hjem.... men nåede ikke mange meter før jeg fik øje på 2 savbukke og en træplade med håndlavede glasstager på. Jeg var stødt ind i Galleri Ladefoged. En spøjs butik, men de havde den housewarmingsgave, jeg skulle bruge. Så det var jo ikke så tosset :o)


Jeg fik desværre ikke taget et nærbilled af de fine stager jeg købte, men måske min søster får lavet et indlæg, jeg kan linke til :o)

OGSÅ tog jeg hjem -s- En helt igennem hyggelig dag, fyldt med inspiration og indtryk. Da jeg kom hjem, lå der en pakke fra Pia, i pakkelegen... men det er vidst et nyt indlæg :o)


8 kommentarer:

 1. tsk tsk, der fik jeg da lige lyst til sådan en tur ;)

  SvarSlet
 2. Og det var så grunden til advarslen i toppen :o) For det var bare en fantastisk tur rundt :o) Det behøver ikke være dyrt. Alene den inspiration og de små ting man har med hjem i poserne er nok :o)

  SvarSlet
 3. Skøn skøn gennemgang af nogle fantastiske butikker - dem skal jeg da klart huske næste gang jeg kommer til din fantastiske by ;)

  Og super hyggelig blog - er først faldet over den nu, men BESTEMT ikke sidste gang :)

  SvarSlet
 4. Hej Uglemors verden og velkommen til -s- Tak for de søde ord. Det er jo dejligt at der er nogen der kan lide hvad jeg skriver om og viser frem -s-

  Og tag endelig en tur til vores hovedstad, den er fyldt med små overraskelser :o)

  SvarSlet
 5. Eeeeeeeeeeej ..... skal vi ikke derind igen... SNART!!!

  SvarSlet
 6. smiler, det kunne være super hyggeligt :o) Måske en dag efter arbejde? Jeg er lidt presset på tid og penge :o( Men en mini-tur måske?

  SvarSlet
 7. Fed tour-de-KBH. Jeg pønser på at samle en masse anbefalinger af butikker på min blog, da jeg tit synes gode forslag efterlyses rundt omkring i blogland. Jeg vil derfor spørge om jeg må bruge dine anbefalinger.

  Mvh Anne-Mette
  femthe.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Hej Anne-Mette,
  tak skal du have. Det var faktisk min søster - www.milasbandilas.blogspot.com der startede tankegangen. Vi skulle til København og hun havde 1 forretning hun gerne ville ind i. Så jeg skyndte mig at skrive ned, hvor jeg egentlig gerne ville hen og så så, at det meste lå i gå-afstand fra hinanden :o)
  Men du må hjertesgerne bruge mine anbefalinger. Det er da altid dejligt når man kan vidensdele -s- Tror os, det snart må være tid til en lille tur igen -gg-
  Hav en dejlig aften,
  Hilsen
  Heidi Clara

  SvarSlet