søndag den 19. juni 2011

Barselsgave

Jeg har en nær veninde, jeg desværre ser alt for sjældent. Men hun er blevet mor igen og selvfølgelig har min hæklenål været igang igen -s- Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg er vild med Molos regnbuestriber. Så de er blevet brugt en del igennem mit hækle-eventyr. Og denne gang gik det udover en Elg -s-Tapas

Sidste weekend holdt jeg Asti-fødselsdag, hvilket virkelig levede op til sit navn i år. Der var selvfølgelig kage, og af en eller anden meget mystisk årsag, har jeg ikke fået taget billeder af dem ??
Men men, der var også tapas og meget af det, for det kan godt være jeg kan lave mad, men beregne portioner, er ikke min stærke side, så der var rigeligt :o)


 Der var sorte og grønne oliven (med hvidløg i), bruchettaer, hvidløgsmarinerede tigerrejer, krydrede kødboller og grisinier.


 Asperges svøbt i parma, marinerede champignons og stegte chorizopølser. Små toast og oliventapenade.


Melon i skiver, rød og grøn pesto, mozzerellakugler svøbt i 2 forskellige slags pølser og marineret kylling, cheddarost og mozzerella ost i tern.

Der var så meget tilbage efter fødselsdagen, at vi fik tapas til frokost om søndag og til aftensmad om mandagen... mums :o)


Rester behøver ikke være en dårlig ting :o)

Find 6 fejl.....

Igår skulle vi lige runde Stof2000, fordi jeg skulle bruge en tråd, til min mors kjole...... Så hvad er der lige præcis galt i det her billede?Men men, jeg har lært at tidligere - mange tidligere - fejlkøb, at jeg kun skal købe stof, hvis jeg har et faktisk emne til det (bliver så nemt fristet, men kan godt misse at få det ført ud i livet).

Så her er de 2 nye kjoler til Thildepigen

Her er de 2 nye Jerseykjoler til Moi

Nye t-shirts til Thildepigen og Prutten og måske en til Tinyman, hvis man kendte hans mål :o)

Se..... der var jo ikke så slemt.... Og jeg huskede trods alt, at købe tråden ;o)

tirsdag den 14. juni 2011

Problemet løst.... eller omgået.....

Mine kære Faste Læsere - Velkommen tilbage :D Ja, I har jo nok været der hele tiden, men jeg har ikke kunne se jer. Jeg har forsøgt mig med at "logge ud" og fjerne markeringen i Automatisk Login, men lige meget hjalp det.... Så nu har jeg downloaded Google Crome og vupti, der var I allesammen igen.

Og hermed kan jeg gå i gang med en lille plan jeg har ... nemlig en lille Give Away :o) Men mere om det  lidt senere på ugen :o)

Hav en dejlig tirsdag aften / Heidi Clara


En til Rosa

En tullefant til Rosa :o) Jeg kender ikke Rosa, men det er der én der gør. Hun har været forbi min hjemmeside og faldt over mine tullefanter. Og selvom jeg har lukket lidt ned for bestillinger, kan jeg jo ikke sige nej, når jeg bliver spurgt -g-


Hvem kan stå for de søde øjne og store ører.... ja, selv efter at have hæklet så mange tøjdyr, syntes jeg stadig de er super søde.


Og mit allerførste forsøg med navn. Jeg har ikke broderet før og tør ikke kaste mig ud i for indviklede teknikker, så jeg har holdt mig til kædesting. Godt pigen ikke har et længere navn, så havde jeg været på den...


Og som altid... når enden er go... :o)


En helt speciel dag

Idag er for mig en helt specielt dag. Den er faktisk lige så vigtig for mig, som den dag jeg fødte mine drenge. Denne dag stopper jeg op, kigger meget grundigt på mine drenge og husker mig selv på, at de kun er til låns, intet er sikkert, men med et oprigtigt hjerte, kommer man langt <3
Denne dag ændrede mit liv, min måde at tackle hverdagen på og min måde at være på overfor andre mennesker.

Har du også sådan en dag, der har stor betydning for dig?¨

Byttedag

  
Jeg har jo lige haft fødselsdag, hvor jeg fik tøj af kæresten. Men han er desværre ikke en heldig mand på det punkt. Kjolen var så lang, at den var længere end mig. Shorts´ne var lige en størrelse for lille og toppen var ikke lige mig. Så afsted med mig, så jeg kunne få det byttet. På trods af overskredne byttedage osv. så fik jeg en fantastisk service og jeg havde pungen fyldt med penge til at shoppe for :o) 
Guldsandaler fra Magasin


Lidt rib til Prutten, Bogstaver for sjov og lidt brodergarn

Tyllesæt med stofposer fra Panduro
Nederdel, top og tørklæde fra Solosøndag den 5. juni 2011

Så blev kjolen endelig færdig

Efter mange overvejelser, så er kjolen færdig :o) Det blev et brunt satinkantebånd der vandt. Og da min søster ikke har set kjolen på, så kommer der her et billede af mig :o)Og hov, i mellemtiden har jeg fået lavet en magen til, bare i bomuldsstof :o) Jeg var lidt i tvivl med denne, da stoffet jo er lidt børneagtigt, men syntes at den er blevet super sød. Så nu skal den bare vaskes, så den kan komme i brug :o)

Hav en dejlig søndag -s-

lørdag den 4. juni 2011

Hyggeligt visit og cupcakes


Mini cupcakes serveret på min "bonus"mors dags gave

Kærestens kusine og hendes dejlige lille dreng kom forbi vores lille  hyggelige have. Der var linet op til grill og store bøffer og hun har så tit komplimenteret mig og mine kager. Så derfor syntes jeg, at der selvfølgelig var nødtil at være en lille kage eller to. Så jeg lavede en gang muffins af min søsters kager og tøede lidt frosting op fra Olis fødselsdag og vupti, så var der kage :o) At dømme efter deres ansigter, så tror jeg de faldt i god jord (der blev også pakket lidt med til togturen hjem :o)Også lige et close-up

Årets første jordbærOg mens kæresten kørte vores gæster til toget, gik jeg op opdagelse i mine jordbær, for se lige.... Jeg ved ikke hvad I kan se, men jeg ser et løfte om solskin, sødme, vaniliefløde og endnu en hyggestund i haven. Kampen bliver så, om fuglene kommer først igen i år ...

torsdag den 2. juni 2011

Faste læsere

Jeg har problemer med at se Faste Læsere, både på min egen blog men også andres? Har I andre også det problem? Syntes det er lidt ærgeligt ikke at kunne se, hvem der er hoppet med på ens blog.

11. time...

På torsdag skal jeg løbe Alt for Damernes løb - 5 km - og jeg har ikke været i løbetøjet siden påsken, hvor jeg kom til skade med min fod. Og i starten af ugen dumpede mit løbenummer ind af brevkassen og så slog det mig.... Jeg er vidst lidt på sk...... og sætter min lid til, at min kære veninde sætter farten ned, når vi skal afsted.
Glæder mig i den grad til at løbe det her løb med hende, det har en helt speciel betydning for mig, ikke pga. løbet, men pga. min venindes opbakning og engagement i et helt andet løb :o)

En dejlig dag...

... er lige hvad vi har haft. Vi har haft vores yngste hjemme og dagen startede med leg i haven. Herefter gik jeg på legepladsen med ungene og mit strikketøj og kæresten tog tørnen og handlede ind. Da han kom tilbage lavede han frokost til os alle og serverede den for os på legepladsen.
Bagefter tog vi metroen til Kgs. Nytorv og smuttede på kanalrundfart og rundede af med en gammeldaws isvaffel. Ungerne syntes det var det fedeste at tumle rundt og hygge sig. Især elefanterne på Kgs. Nytorv, fik deres opmærksomhed.
Nu er ungerne lagt og jeg bager kager til vi får besøg af kærestens søde kusine. Hvor har det bare været en fantastisk dejlig dag sammen med (lidt af) familien.
Og ja, nu tænker I.... hvor er alle billederne henne?? De ligger såment i mine tanker, for vores kamera lå herhjemme og møgkedede sig :o( Så istedet får I et billede af min have :o) Hav en dejlig aften.


Når ja, også mødte jeg en dejlig ex-kollega i Nyhavn. Dejligt at høre hendes stemme og dejlige humør igen.