tirsdag den 29. marts 2011

Tasken

Jeg har været på shoppetur med en god veninde og jeg lurede på tasker. Og ingen faldt i min smag, for jeg havde den inde i hovedet og den var tilsyneladende ikke produceret endnu.... eller dvs. det var den faktisk, for jeg havde mønsteret hjemme i et dameblad :o)
Så jeg susede istedet for på Stoflegepladsen og købte mig fattig -g- Og her er det færdige resultat. Tasken liggende

 Tasken stående
Som den kvikke nok kan se, så mangler skuldrestropperne. Og det er her I kommer ind. HJÆLP! Kom med gode ideer til et par cool stropper. Jeg har selv overvejet læderstropper, hæklede stropper eller stropper i et kontraststof. Hvad har du af gode ideer?

5 kommentarer:

 1. Den er mega fed, og har jo fuldstændig samme form som min gamle DKNY.
  Er der lynlås i toppen ? Jeg synes at en sort letbuede skindstrop vil gøre den virkelig tjekket. Og jeg vil blive rigtig rigtig rigtig glad, hvis du tager mønsteret med på lørdag :o) Glæder mig til at kramme jer, knuuuus.

  SvarSlet
 2. Smiler, det var også min første tanke, altså med en skindstrop. Jeg havde nemlig din taske i hovedet, den hvide med blomster og sort bærestykke :o) Men da jeg ikke har kunne finde tasken, må jeg jo sy den selv -g-
  Og skal nok tegne mønsteret til dig :o)
  Knuuuus

  SvarSlet
 3. Og den er med trykknap i. Men tror den godt kan forbedres med en lynlås :o) Den første blev blot kørt helt efter opskriften :o)

  SvarSlet
 4. jeg kunne godt se den med hæklede stropper. bare for at gøre den sjovere og ikke som andre tasker. alle tasker har jo skindstropper.. ;-)
  den er meget lækker og kunne godt købes;-)

  vh monica

  SvarSlet
 5. Hey Monica, tro mig, det har været med i overvejelserne :D Men dovenskaben vandt og det blev til ensfarvede stropper -g- Smiler, og den kunne godt sælges, hvis der var en køber :o) Send mig en mail, hvis det har interesse -s- / Heidi Clara

  SvarSlet