torsdag den 31. marts 2011

Give Aways til mig :o)

Jeg har mange ting!! Og når jeg i samtaler hører nogen tale om noget de virkelig gerne vil have fingre i eller helt vildt står og mangler, vandrer mine tanker til  mine gemmer og leder, om det mon er noget jeg har stående der samler støv. Skulle det være tilfældet, er  min holdning meget klar. Hvis det bare er en støvsamler, kan andre ligeså godt, få nytte af det. Så jeg har igennem tiden foræret meget væk. Jeg kan godt lide at glæde andre, så hvis folk kan bruge et par hylder der står i kælderen eller noget af mit eller ungernes aflagte tøj, jamen så er jeg bare glad for, at det bliver brugt.
Men hvor bliver jeg dog glad, når andre har samme holdning som jeg. Jeg har idag fået foræret en bog... en kagebog... og må jeg tilføje... NØØØØJ, hvor er der mange kager i :D Den skal helt sikkert i brug. Så må vi se om kæresten og ungerne kan  modstå ;o)

2 kommentarer:

 1. uha, jeg ville ikke kunne modstå den. Tror jeg ville starte på side 1 og så bage mig gennem den, side for side..:-)
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 2. Griner. Jeg har indtil videre kun skimtet i den. Jeg tør ikke helt åbne den sådan "rigtigt" for jeg ved, at hvis jeg først får slået op, så går jeg for alvor igang :o) (og tro mig, du skal nok opdage, når jeg får slået op :o)
  Hilsen
  Heidi Clara

  SvarSlet