fredag den 25. marts 2011

Velkommen til mit hjørne af det store fiskenetSå blev det min tur til at blive en blogger. Så er det jeg skal finde ud af, hvad det så går ud på, men mon ikke det kommer helt af sig selv :o)
Jeg har fundet en kreativ side, jeg ikke helt var klar over, at jeg var i besiddelse af. Den er stærkt på virket af min dejlige søster. (Se hendes blog under mine links ;o) samt min veninde der i sin tid, skubbede mig igang med at få lavet tullebukser til vores nyfødte små babyer (de er blevet forbedret en del siden :o).
Jeg har lært, igen af min søster, at hvis man ikke prøver, at lærer man det heller ikke. Derfor har jeg kastet mig ud i mange forskellige projekter i tidens løb og de fleste er jeg sluppet godt fra (og de andre, taler jeg ikke så højt om -g-)
Men jeg skal prøve at dele min hyggelige tilværelse med jer og håber I bliver inspireret til at kaste jer ud i jeres egne projekter.

Varme forårs hilsner fra
Heidi Clara

4 kommentarer:

 1. Hold op en fed side du har fået lavet, glæder mig rigtig rigtig meget til følge med. Jeg blev helt rørt da jeg læste de søde ord i dit indlæg <3
  Venter spændt på indlæg med cupcakes, bryllupskager og haveprojekter :o)
  Kæmpe knus fra lillesøsteren.

  SvarSlet
 2. Søde du, hvor tror du jeg henter størstedelen af min inspiration fra? <3 Du har lært mig så meget og gør det stadig :o)
  Jeg skal nok få lavet nogen flere sider, med kaaaager osv.
  Kyyyys fra storesøsteren

  SvarSlet
 3. Ååårh du er bare verdens bedste storesøster, uden dig var jeg aldrig blevet den jeg er! Så hvis jeg kan inspirere dig bare en smule er jeg en lykkelig lillesøster.

  SvarSlet
 4. Smiler, så er jeg glad. For så har jeg en lykkelig lillesøster :-* Kys fra Mig

  SvarSlet