fredag den 16. september 2011

Har I også verdens bedste....

.. mor, far, datter, søn, søster, bror, veninde osv.....? Det har jeg nemlig. Jeg har verdens bedste søster og mine drenge har verdens bedste moster. Hun er, sammen med min svoger og nevø, flyttet hele vejen fra Århus til Ejby (ved Køge) KUN for min og mine børns skyld (bilder jeg ihvertfald mig selv ind -s-) Og det er bare fantastisk. Jeg har savnet hende, helt vildt meget. Vi har boet på hver sin side af storebælt i 9 år og det har været svært at undvære hinanden, men også ikke at være en større del af hinandens børn.
Og det at vi er så nære, har også naget, når man ikke har kunne hjælpe hinanden. I medgang eller modgang , men også basale ting i hverdagen, så en biftur, en barnepige pga. skole eller bare en afhentning i børnehave, så man kan arbejde længere eller hvad der nu kan opstå.
Og den har vi nu kunne afprøve i denne uge. Jeg skulle i skole og kæresten på job, så søster hoppede til, hurtigere end jeg kunne nå at spørge - det er jo en fantastisk følelse at stå med. Og hvilken eftermiddag / aften de har haft sammen. Jeg glæder mig til, at jeg kan gengælde tjenesten :o)
... måske det er ved at være på tide med et nyt billede.... ;o)

4 kommentarer:

 1. Hvor dejligt! Søstre er de bedste! Jeg kender desværre godt det med ikke at se sin søster nok.
  Men det er et helt særligt bånd, ikke? Altså mellem søstre. Jeg vil faktisk gerne have en lille pige til på et tidspunkt, for at min datter oplever det at have en søster :-)

  SvarSlet
 2. Jow, vi har et helt særligt bånd og det er kun blevet stærkere, efter vi begge er flyttet hjemmefra. Jeg har 2 drenge og de er rigtige glade for hinanden. Jeg tror at de vil få et fedt sammenhold, når de bliver ældre :o) Så kan godt følge dit ønske -s-

  SvarSlet
 3. such a beautiful outfit on a sweet baby!
  I'm a Heidi also so I thought I would pop over and check out your lovely blog! I'm your newest follower!

  SvarSlet
 4. Hi Heidi and welcome to my blog. Hope you can follow even though I don't write in english -s- The outfit is a dress from my son´s fathers side of the family. I was my son´s great-grandmothers wedding dress and all the grandchildren after her, has worn the dress, when they were baptist -s-

  SvarSlet