mandag den 9. maj 2011

Forårs messen i Odense


Indgangen til Forårsmessen

 Jeg har længe fulgt med i blogland og den meget omtalte Forårsmesse i Odense. Og den overstrømmende begejstring der flød igennem flere blogs påvirkede mig. Så tilsidst blev jeg så nysgerrig, at jeg måtte arrangerer en tøsetur. Min søster og veninde kom til at stå for skud. Og forventningerne var høje ugen på til messen. Men desværre blev min søster syg inden, så vi måtte drage afsted uden hende (Nitti, du var hårdt savnet :-*) Men afsted kom vi. Total hygge togtur (absolut noget vi har praktiseret før -g-) Og da vi ankom til Odense, hev vi den medbragte rejseplan frem, da ingen af os var særlig kendte i Odense. Bus 141 mod havnen står der. Op i bussen med os og hvad møder vi så..... Danmarks sødeste Buschauffør. Han smiler og guider os pænt 500 meter ned af vejen -gg- Så afsted med os igen -g- 10 minutter senere stod vi foran Pakhus16 og 10 min. før åbning er der allerede ved at danne kø. Så vi drikker vores kaffe ud og stiller os hen til de andre.

Linedyr´s bod


Den første bod der rigtig fanger vores interesse er Linedyr. Hun er ikke i blogland, men nøj hvor er hun dog kreativ. Og hendes lamper... min veninde var ret så sikker på, at den ville klæde hendes kommende nye badeværelse :o) Og må jeg tilføje, hvilken sød og rar pige at snakke med.

Efter at have luret lidt rundt i den bagerste hal (som slet ikke fangede vores interesse, men det opfyldte heller ikke vores formål med turen :o) Dog fandt vi alligevel over en kasse med knapper, maaaasser af knapper. Og jeg kan absolut ikke huske hvad hun hed. Men fede puder havde hun også masser af.
Vi kom også forbi Ibsen og Strand. Og hvor var er bare mange søde ting. Men jeg måtte jo begrænse mig, så jeg løb afsted med et par mørkelilla ørering. Super smukke. Og igen, super sød pige, frisk og imødekommende.
 

 


Også fandt jeg glas ... det er egentlig ikke noget der har sagt mig noget før, men lige pludselig var jeg solgt. De her søde små glas flag lå bare lige der var var så super søde. Og da min fødselsdag jo er lige rundt om hjørnet, så var jeg nødtil at erhverve mig lidt flag også.
Og det stoppede selvfølgelig ikke med flag. Hun lavede også tinsoldater, ugler, får og meget mere. Tjek hendes side ud, den er super fin.


By Skovlund


Baby Piihl

 Endnu en lille forelskelse.... Det er vidst ingen hemmelighed at jeg er vild med tullebukser. Jeg kan slet ikke forestille mig, at jeg skal give min søn, et par almindelige bukser på en dag. Derfor faldt jeg fuldstændig for disse bBabyPiihl... Jeg faldt for hendes bukser og stjerner (jeg er vidst bidt af en gal stjerne :o) Og tror os jeg må en tur forbi hendes hjemmeside og erhverve mig et sæt til min Prut.

Jeg faldt fuldstændig for disse børnebilleder. De fire små billeder er fyldt  med farver og glade ansigter. Jeg blev så super glad, da jeg så dem. Dog kunne jeg hurtigt regne ud, at min pengepung ville komme til at lide for meget, så jeg måtte nøjes med at drømme :o) Men fine, det var de. Jeg kan ikke huske kunstnerens navn, men de blev solgt fra BabyPiihls bod :o)

Også dagens dejlige kreative griner. Pigerne her sælger kjoler, men det er super svært at prøve tøj, uden et prøverum. Så hvad gør man så?? Man syer da et forhæng på en hulahopring og vupti, så kan man prøve de fine kjoler :o)

KrittewittApfelstrudel
  Werkplatz... hvad kan jeg sige... 2 piger som jeg  tror er ret kendt i blogland og lige så søde og skøre som jeg havde forestillet mig. Så nu er veninden og jeg indehaver af et skæg til nøglerne -lol-

Og kage skal der til :o) Og kaffe :o)) Det blev til kage fra .... tja, det husker jeg så heller ikke navnet på -g- Men godt smagte det. Vi smagte på en blåbærcupcake med creamfrostring med et pift af citron. Hertil nød vi en kom økologisk kaffe, fairtrade offcause, med café mælk. Meget kan du sige, men go det var den.Her har jeg prøvet at samle mine indkøb. Det blev til garn, bluser til Prutten, øreringe, perlekugler, knapper, knager, glasflag og en lille hyggelig goddiebag.
Og her kunne historien så have sluttet... men det gjorde den så langt fra. For vi havde først returbilletter tilbage til København kl. 18:45 (vi forlod messen kl. 12:40) Så vi tullede en tur ned i byen og ville opleve Odense shopping... og hold da op, det er ikke sidste gang den bliver besøgt.


Første butik vi faldt ind i var Tante Grøn og her måtte vi fuldstændig stoppe op. For hold da op et dejligt koncept. Jeg kunne have brugt mange flere timer derinde, men begrænsede mig -g- Men hvor var det en dejlig verden af garn, kvalitet, smykker, brugskunst OG fantastisk service. Servicen var faktisk så god, at min veninde fik købt pinde, garn og opskrift, som jeg skal hygge mig med over sommeren (prøver at få hendes indkøbte garn til at ligne en tunika inden jul, men det bliver et andet indlæg ;o)
Selv kom jeg derfra med knager og cupcake garn :o) Sååååå hyggeligt.
Hvad kan jeg sige.... aaaalt for hyggeligt -Tante Grøn- Og må jeg igen påpege, udsøgt service.

Også lige et situationsbillede.... vi var ret enige om, at vi skulle tage toget, for hvis vi tog bilen, ville vi komme til at købe alt for meget.... Shame on us.... hvis succesraten kan måles på antallet af poser..... Så har denne tur været total i top :o)

Vi havde som sagt først bestilt togbilletter hjem kl. 18:45 og da det var orangebilletter, stod de ikke til at ændre. Men lige denne lørdag, havde Odense By besluttet at idag og fremover skulle byen holde åben til kl. 16 OG det skulle selvfølgelig fejres med en koncert foran kirken. Så de sidste timer inden vi tog toget hjem, sad vi der med vores poser, drak en iskold fadøl og høre Johnny Deluxe og Swan Lee. Det var så klasse.

Men alting får en ende og det gjorde vores tøsetur også. Og mens vi sad og ventede på toget, vendte vi dagens begivenheder over en IceBlend. For hold da op, der var mange indtryk.

Dette var ikke den første tøsetur ud i landet og det bliver bestemt heller ikke den sidste. Hvem skal med næste gang?

Til sidst, vil jeg dog fortælle om min skuffelse. Ja, for sådan en var der faktisk også. Rigtig rigtig mange af de sælgere vi stødte på, var glade, friske, positive og var meget interesseret i, at sælge hvad de havde med. Men der var desværre også nogen der hverken havde smil eller hyggelige ord med på vejen. Og der må jeg indrømme, at der ryger min interesse for produktet fuldstændig. Jeg kommer for at se, opleve, høre, snakke, blive inspireret og have en dejlig dag, men masser af glade og positive mennesker. Men det er svært, når man bliver mødt af et fuldstændig udtryksløst ansigt. Der kan være mange grunde for det, men rent oplevelsesmæssigt for mig som kunde, så var det en nedtur. Det havde jeg nu alligevel ikke forventet. Det gjorde indtryk på både min veninde og jeg, men vi blev enige om, at det ikke skulle påvirke vores dag. Men da en tanke, der er værd at tage med, hvis man endag selv overvejde en bod :o)

3 kommentarer:

 1. Søde dig -tusinde tak for en helt igennem hyggelig dag. Er så glad for at jeg tog med dig - det der med hyggen er vi gode til :o) Glæder mig til næste tur, så vi kan lufte knap-ringene *gg*

  SvarSlet
 2. Oooooi det ligner en tur der kunne ha været rigtig dyr, og de der tinsoldater... VIL HA DEM!! Er dog stadigvæk rigtig ked af at jeg ikke kunne være med, glæder mig allerede til den næste, roskildesyge eller ej!!
  Ps. Har i hørt om hjallerupmarked ?

  SvarSlet
 3. RieK: Jeps, det skylder vi knapringene -gg- Og selv tak. Det er da i den grad, en tur der kræver en gentagelse :o)

  MilAsBaNdilaS: Det blev den også, men det snakker vi ikke om. First rule i Fightclub, We don´t talk about Fightclub :D
  Men der er jo også et julemarked :o) Og Tinsoldaterne var super søde, ligsom uglerne.
  Hjallerlupmarked kender jeg af navn, men har ikke set hvad der sker.... skal det undersøges? :D

  SvarSlet