søndag den 29. maj 2011

I en god sags tjeneste

Jeg elsker at støtte en god sag..... Men jeg elsker endnu mere at støtte en god sag, hvis det er noget jeg kan købe og få glæde af. Det ville jo være bedst hvis jeg donerede hele beløbet til den gode sag men på denne måde, så føler jeg at jeg også gør reklame for sagen (eller det prøver jeg ihvertfald at bilde mig selv ind... og det virker -g-)

Denne gang var det Milas Bandilas, der havde fundet den gode sag der skulle støttes. Børn i Kenya der tilbringer deres liv på lossepladser. Det kan jeg jo slet ikke have. Jeg ved jo udemærket godt, at alle børn ikke har det som min Prut, der ligger i sin dejlige varme seng, med sin mave fyldt af dejlig sund og ernærende aftensmad. Men da jeg ikke kan kaste mig over alle de gode sager der finde i verden (for jeg må jo indrømme, at så ville der ikke være mange basører til hver sag) så søger jeg ikke efter dem. MEN, hvis de falder ind i min synsvinkel, ja så hopper jeg gerne i med begge ben :o) Og denne gang blev det til søde små silkeugler.
Min gevinst var 5 små ugler og min samvittighed blev smurt med at 100 små børn, ville få et måltid mad. Ja, så er jeg altså solgt :o) Hvis du er fanget ligesom jeg var, så kan du hoppe med i her.

Hvor det er bare hyggeligt at modtage en gave.

Gooooooddag i stuen


1. lille ugle

2. lille ugle


3. lille ugle


4. lille ugle
 Den 5. lille ugle var meget genert og ville ikke fotograferes up-close, men den har det godt på sin lille gren. De er så cute, at jeg seriøst overvejer og der ikke skal være lidt flere på min troldegren <3

1 kommentar:

  1. Aaaaaiiiii hvor er de bare fine!! Er helt skudt i dem, ugler rocks he he.. det er næsten som om de sidder der og tænker over tingene. Glæder mig til at se din troldegren live :D

    SvarSlet